Motor oordopjes op maat

Ben je aan het nadenken over motor oordopjes op maat? Met de juiste beschermende kleding ga jij natuurlijk onderweg op je motor. Dat is natuurlijk prachtig om te doen, maar zijn jouw oren ook zo goed beschermd? In de motorhelm kan windruis tot wel 115 dB oplopen. Dit is ver boven het maximum en je gehoor kan binnen enkele minuten al beschadigd zijn. Ook voor mensen met een cabrio zijn deze op maat gemaakte oordopjes geschikt!

Veilig de weg op met motor oordopjes

Zodra de teller de 100 km per uur bereikt, worden je oren al blootgesteld aan een geluidsniveau van zo’n 94 decibel. Na slechts 15 minuten rijden op deze snelheid begint het lawaai je gehoor daadwerkelijk te beschadigen.

Bij langere ritten veroorzaken windruis concentratieverlies en vermoeidheid, wat de kans op ongelukken vergroot. Dit alles leidt tot een gevaarlijke situatie, waarbij niet alleen het risico op directe ongevallen toeneemt, maar ook de kans op gehoorschade op latere leeftijd aanzienlijk groter wordt.

Op maat gemaakte motor oordopjes

Op maat gemaakte oordopjes gaan doorgaans wel zo’n 5 jaar mee. Voor slechts ongeveer 5 cent per dag gedurende deze periode is dit een bijzonder goede investering, vooral als je een gepassioneerde motorrijder bent die het beste voor zijn gehoor wilt.

Als je overweegt om op maat gemaakte oordoppen aan te schaffen, is de kans groot dat je ze ook nodig hebt! Neem gerust contact op met ons team, we staan klaar om je verder te helpen.

Harde of zachte motor oordoppen?

De oordoppen zijn verkrijgbaar in zowel harde als zachte varianten, maar we raden altijd aan om voor de zachte uitvoering te kiezen. Dit zorgt voor extra comfort tijdens het rijden, vooral wanneer je een helm draagt. Het is ook mogelijk om de oordoppen zonder “vastpakgreepje” te leveren. Hierdoor gaan de otoplastieken niet tegen staan wanneer je een helm draagt.

Geniet weer van elke rit met onze op maat gemaakte oordopjes!

Bescherm je gehoor tijdens het motorrijden met onze op maat gemaakte motor oordoppen! Met onze oordoppen op maat ben je verzekerd van een perfecte pasvorm die comfort en bescherming biedt, zodat je blijvend kunt genieten van de geluiden die er echt toe doen tijdens je rit.

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en investeer in de gezondheid van je oren tijdens het motorrijden. Je zult er geen spijt van krijgen!