Gehoorbescherming voor de fabriek

In een bruisende fabriek is gehoorbescherming essentieel voor zowel de veiligheid van uw werknemers als de productiviteit van uw bedrijf. Met de otoplastieken van Otoplastieken Friesland kunt u beide aspecten maximaliseren.

Onze op maat gemaakte gehoorbescherming biedt een nauwsluitende pasvorm die comfortabel is voor langdurig gebruik, waardoor uw werknemers zich kunnen concentreren op hun taken zonder afleidingen van omgevingslawaai. Met onze PBM’s bent u verzekerd van een geruisloze omgeving terwijl waarschuwingssignalen goed te herkennen zijn.

De juiste gehoorbescherming in de fabriek.
Gehoorbescherming voor bij het lassen

Op maat gemaakte gehoorbescherming voor uw fabriek

Elke fabriekssituatie is uniek, daarom bieden wij op maat gemaakte otoplastieken die perfect passen bij uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om bescherming tegen machinelawaai, voertuiggeluiden of andere geluidsbronnen, onze experts staan klaar om oplossingen te bieden die zijn afgestemd op uw werkomgeving. Wij bieden overal passende filters aan tegen elk geluid. Daarmee is de gehoorbescherming optimaal voor elke werkplek in de fabriek.

Onze otoplastieken kunt u snel indoen en heeft u altijd bij de hand door middel van een koordje. Hiermee is het geen moeite om de oordoppen snel te dragen en bij de hand te houden!

Gehoorbescherming die comfortabel en duurzaam is

Onze otoplastieken zijn niet alleen effectief in geluidsreductie, maar ook comfortabel om te dragen gedurende lange shifts. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn ze duurzaam en bestand tegen de zwaarste omstandigheden op de werkvloer. Met onze otoplastieken hoeft u zich geen zorgen te maken over ongemak of slijtage.

Bescherm jezelf en je werknemers

Als bedrijf wil je natuurlijk dat je werknemers veilig zijn. Om voor elk bedrijf een goede oplossing te vinden bieden wij altijd vrijblijvend een offerte op maat.

Binnen 48 uur heb je deze offerte al in je inbox! Dat is wel zo prettig.