Over Otoplastieken Friesland

Otoplastieken Friesland, wie zijn wij precies?

Otoplastieken Friesland, een bedrijf geworteld in de prachtige stad Dokkum, is uw toegewijde partner voor hoogwaardige gehoorbescherming op maat.


Wij begrijpen het belang van uw gehoor en streven ernaar om de geluidsomgeving waarin u werkt en leeft, te beschermen en te verbeteren. Onze op maat gemaakte otoplastieken zijn de perfecte oplossing voor iedereen die om zijn gehoor geeft, of het nu gaat om lawaai op de werkvloer, in de muziekindustrie, tijdens motorsportevenementen, of gewoon voor dagelijkse gemoedsrust.

Wat onderscheidt Otoplastieken Friesland van de rest?

Wat maakt Otoplastieken Friesland zo speciaal? Nou, het begint allemaal met onze Friese passie voor vakmanschap. Wij zijn er trots op om jou te voorzien van de gehoorbescherming die je verdient. Eerlijk en recht door zee, wij staan persoonlijk voor je klaar om jou of jouw bedrijf te helpen met op maat gemaakte oordoppen (oftewel otoplastieken!). Met onze producten ben je verzekerd van:

  • Ongelooflijk comfort, zodat je ze met plezier draagt.
  • Hoge kwaliteit voor langdurig gebruik.
  • De beste bescherming voor jouw kostbare gehoor.

Goede gehoorbescherming voor iedereen!

Dat vinden wij belangrijk

Ben jij er al over uit?

Ook al weet u het nog niet zeker, wij zijn bereikbaar voor al uw vragen betreffende gehoorbescherming. Wij adviseren en denken graag mee. Laat je gehoor niet in de steek en neem contact op!