Otoplastieken voor particulieren

Op deze pagina vind je alle informatie omtrent otoplastieken voor particulieren. Otoplastieken zijn geen gewone oordoppen! De otoplastieken zijn jouw persoonlijke beschermers tegen schadelijk geluid, vervaardigd op basis van een nauwkeurige afdruk van jouw unieke oren.

Wat zijn de voordelen van op maat gemaakte gehoorbescherming?

Ervaar de perfecte pasvorm
Door een nauwkeurige afdruk van je oren te maken tijdens het aanmeten, garanderen we een perfecte pasvorm, het ultieme draagcomfort en een volledige lekdichtheid.

Keuze uit diverse materialen, kleuren en filters
Bij je afspraak kun je jouw voorkeuren aangeven voor materiaal, filter en kleur van je gehoorbescherming, zodat deze volledig bij jouw stijl en behoeften aansluit.

Standaard en premium filters
Onze op maat gemaakte oordoppen zijn uitgerust met filters die schadelijke geluiden blokkeren, terwijl je nog steeds kunt genieten van de geluiden die je wilt horen.

Langdurige duurzaamheid
Dankzij de hoogwaardige kwaliteit gaan op maat gemaakte oordoppen vaak veel langer mee dan standaard uni-fit oordoppen, wat resulteert in een duurzame oplossing voor je gehoorbescherming.

Waar komen de Otoplastieken van pas?

Oordoppen komen op verschillende plekken van pas, denk bijvoorbeeld aan festivals, zwemmen, slapen, muziek, motors, vuurwerk, vliegen! De oordoppen worden altijd in overleg ontworpen voor specifieke situaties en optimale geluidsbeleving. Daardoor ben je maximaal beschermd en kun je blijven genieten van de geluiden die je wel graag wilt horen! Bekijk zij allemaal op onze otoplastieken pagina!

Siliconen oordoppen

  • Verminderen het occlusie-effect, waardoor je stem niet dof klinkt.
  • Bieden meer comfort bij het dragen van een helm.
  • Beschikbaar in een breed scala aan kleuropties.
  • Uitermate geschikt voor zwemmen, slapen, motorrijden.

Acrylaten oordoppen

  • Bieden een betere afdichting voor effectieve geluidsisolatie.
  • Zijn prettiger te dragen in warme omgevingen dankzij hun materiaaleigenschappen.
  • Zijn gemakkelijker in het oor te plaatsen voor een snelle en comfortabele ervaring.
  • Uitermate geschikt voor stoffige werkomgeving zoals de bouw, fabriekswerk en meer.

Welke filters zijn er?

Onze filters zijn ontworpen om geluiden tot een veilig niveau te brengen, zodat je nog steeds kunt genieten van de geluiden die je wilt horen. Voor elke specifieke situatie is er een ander filter gewenst, en wij staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Met dempingsniveaus tussen de 10 en 25 dB, bieden onze filters een natuurlijke geluidsbeleving terwijl ongewenste geluiden en ruis worden gefilterd. Dit betekent dat je ongestoord kunt blijven werken en leven, zonder dat hinderlijke geluiden een probleem vormen. Laat ons je helpen om het perfecte evenwicht te vinden tussen bescherming en behoud van de geluiden die jouw wereld compleet maken.

Bescherm jezelf vandaag nog!

Bescherm jezelf vandaag nog met onze hoogwaardige gehoorbescherming! Of je nu op een drukke werkplek bent, geniet van luide concerten of jezelf wilt beschermen tegen alledaagse geluiden, wij hebben de oplossing die bij jou past.

Onze oordoppen op maat bieden niet alleen comfort en een perfecte pasvorm, maar ze zorgen er ook voor dat jij kunt blijven genieten van de geluiden die er echt toe doen. Wacht niet langer en investeer in je gehoorbescherming vandaag nog! Je oren zullen je dankbaar zijn.

Liever een mail?

 Mail ons

Veelgestelde vragen

Antwoord op (al) je vragen!