Gehoorbescherming voor de voedingsindustrie

In de voedingsindustrie (food industrie) is het vermogen om geluiden te horen van vitaal belang voor de veiligheid en efficiëntie van uw operaties. Otoplastieken Friesland biedt op maat gemaakte gehoorbescherming die speciaal is ontworpen om aan deze behoeften te voldoen. De juiste gehoorbescherming voor de voedingsindustrie is ongelooflijk belangrijk en Otoplastieken Friesland kan u hier in adviseren en verder helpen.

Onze PBM’s zijn detecteerbaar en voorzien van dempingsfilters die alle essentiële geluiden duidelijk laten horen, terwijl ze tegelijkertijd schadelijke en storende geluiden effectief verminderen.

Verminder overbodig lawaai in de voedingsindustrie

Onze speciaal ontworpen dempingsfilters zijn afgestemd op de unieke omgeving van de voedselverwerkingssector. Ze zorgen ervoor dat uw team belangrijke geluiden, zoals waarschuwingssignalen van machines of communicatie tussen personeel, duidelijk kan horen. Tegelijkertijd worden storende en harde geluiden verminderd, waardoor een comfortabele en veilige werkomgeving ontstaat. Keuze bestaat uit 8 verschillende filters met een demping tussen de 18 en 29dB.

Mogelijk is ook om de otoplastieken te bestellen in een speciale blauwe kleur voor herkenning van de oordoppen.

Bescherm jezelf en je werknemers

Als bedrijf wil je natuurlijk dat je werknemers veilig zijn. Om voor elk bedrijf een goede oplossing te vinden bieden wij altijd vrijblijvend een offerte op maat.

Binnen 48 uur heb je deze offerte al in je inbox! Dat is wel zo prettig.