Oordopjes voor tijdens het zwemmen

Of je nu zwemt, zeilt, wakeboardt of deelneemt aan andere watersporten, het is onvermijdelijk dat je oren in aanraking komen met water. Voor veel volwassenen en kinderen kan dit leiden tot ongemak na het zwemmen, douchen, baden of deelnemen aan watersportactiviteiten. Gelukkig zijn er oplossingen voor dit probleem.

Voordelen van waterdichte zwem oordoppen

  • Perfecte pasvorm, geen druk op je oren
  • Voorkomt ongewenste bacteriĆ«n, water en chloor in je oor
  • Beschermt tegen harde geluiden
  • Communicatie nog steeds mogelijk

Voor elke zwemmer geschikt

Of je nu een professionele atleet bent die traint voor wedstrijden, een recreatieve zwemmer die plezier wil hebben in het water, of een ouder die zijn kinderen wil beschermen tijdens het zwemmen, we hebben de perfecte oplossing voor jou. Onze zwem oordoppen zijn beschikbaar voor zowel volwassenen als kinderen en kunnen worden aangepast aan verschillende oorvormen en -maten.

Dicht, maar toch verstaanbaar

Een ander voordeel van onze oordoppen is dat ze het behoud van communicatie mogelijk maken. Dankzij ons hoogwaardige materiaal kun je nog steeds genieten van gesprekken met vrienden en familie, instructies van trainers of het geluid van je omgeving, zonder dat je je zwem oordoppen hoeft uit te doen.

Ga weer met plezier zwemmen

Bescherm je gehoor vandaag nog met onze op maat gemaakte oordoppen! Met onze oordoppen op maat ben je verzekerd van een perfecte pasvorm die comfort en bescherming biedt, zodat je kunt blijven genieten van de geluiden die er echt toe doen.

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en investeer in de gezondheid van je oren. Je zult er geen spijt van krijgen!