Oordoppen voor tijdens het slapen

Een goede nachtrust is uitermate belangrijk. Maar zo’n nachtrust kan verstoord worden door verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld maar eens aan lawaai op straat, luidruchtige buren of een snurkende partner. Om overdag goed te functioneren wil je alle rust pakken die je hebt. Met onze oordoppen op maat ben je verzekerd van een rustige nachtrust.

Slechte nachtrust zonder oordoppen

Ongestoord slapen

Met onze op maat gemaakte otoplastieken kun je genieten van een rustige en ongestoorde nachtrust. Onze oordopjes zorgen ervoor dat je gehoorgang perfect wordt afgesloten, waardoor vervelende geluiden worden beperkt of zelfs helemaal niet meer hoorbaar zijn. Zeg vaarwel tegen storende geluiden en geniet van een diepe en vredige slaap.

Voordelen van slaap oordoppen

  • Gemaakt van zacht, op maat gemaakt silliconen
  • Niet 100% geluidsdicht, zodat alarmen nog gehoor kunnen worden
  • Speciale holling / comfort voor het slapen op één oor
  • Transparante kleur
  • De oordopjes gaan lang mee en daardoor duurzaam!

Snurkers…

Wist je dat maar liefst 72 procent van alle mensen af en toe snurkt? En voor 16 procent van hen is snurken een dagelijkse strijd. Maar wat veel mensen niet realiseren, is dat snurken meer is dan alleen een vervelend geluid. Het kan een serieuze impact hebben op de kwaliteit van je slaap en zelfs leiden tot slaapstoornissen.

Geniet van een rustige en ongestoorde nachtrust!

Met onze op maat gemaakte oordoppen (otoplastieken) kun je weer volledig ontspannen tijdens het slapen. Onze oordoppen zorgen ervoor dat je gehoorgang perfect wordt afgesloten, waardoor storende geluiden tot een minimum worden beperkt of zelfs helemaal niet meer hoorbaar zijn.

Wacht niet langer en investeer vandaag nog in een goede nachtrust! Neem contact met ons op en ontdek hoe onze oordoppen op maat jou kunnen helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Je verdient een goede nachtrust, dus waarom zou je nog wachten?

Ander soort otoplastieken nodig?